BIY AD

16 Kasım 2009 Pazartesi

Tutku'nun Olumlu Etkisi..

Sahasında Aliağa Petkim'i 109-73 ile geçerek bu sezon evindeki üçüncü maçını da kazanan Türk Telekom'da antrenör Murat Özyer, tempolu oynayarak sonuca gittiklerini vurgulayarak özelliklede; “Uzun bir aradan sonra aramıza katılan Tutku Açık’ın performansı da takımımızı olumlu etkiledi” dedi..

Kulübün resmi internet sitesine açıklamalar yapan deneyimli coach, takım olarak çok istekli oynadıklarını ve tüm oyuncularının sayı üretmesinin memnunluk verici olduğunu söyledi..

Özyer; “İyi çalıştığımız bir hafta sonrasında yüksek tempoyla oynayarak Aliağa karşısında farklı bir skor yakaladık. Eurocup maçlarına başlayacağımız bu haftalarda, uzun bir sakatlık döneminden sonra aramıza katılan Tutku’nun takımı olumlu etkilemesi sevindirici. Ancak uzun oyuncularımızdan Kris Lang’in tam formunu yakalamışken sakatlığı yüzünden iki üç hafta aramızdan uzak kalacak olması, bizim takım olgumuzun gelişimini etkileyecek” diyerek sözlerini tamamladı.. Başkent ekibi önümüzdeki hafta sonu ise lige beklenenden çok daha iyi bir başlangıç yapan Bornova Belediyesi deplasmanına konuk olacak..

Hiç yorum yok: