BIY AD

25 Aralık 2009 Cuma

Murat Yolcu- Kepez Meselesi


Selçuk Üniversitesi ile alakalı olarak uzun süredir haber geçmiyorduk. Medyada Kepez'in artan mali problemler nedeniyle oyun kurucusuz kalması sonucu Murat Yolcu ile anlaşma zemini aradığını yönünde haberler çıkınca meseleye açıklık getirmek zorunda hissettik kendimizi. Bundan sonra da Selçuk Üniversitesi ile ilgili daha fazla haber yapacağız, bunu da belirtelim.


Murat Abi'ye bir teklif geldi Kepez'den, meselenin bu kısmı doğru. Anıl Abi'nin(Salsa) yalan yazdığını gören olmamıştır zaten, bunu da haberin ilk kaynağı o olduğu için söylüyorum. Buna karşın Murat Abi gelen teklifi reddettmiştir, bu takımı biz düşürdük biz çıkaracağız diyerek sene başında gelen teklifleri reddederek büyük bir insaniyet örneği gösteren zat-ı alileri, ne kadar düzgün bir karaktere sahip olduklarını bir kez daha göstermişlerdir.


Şu ana kadar TB2L'de 13.6 sayı 2.8 ribaund ve 3.5 asist ortalamaları ile oynayan Murat Yolcu, Cemal Bayraktar ile birlikte Selçuk Üniversitesi'nin bir numaralı mevkisini ligin en kalitelilerinden biri haline getiriyor.

Hiç yorum yok: