BIY AD

14 Nisan 2009 Salı

Bir Derbi de Kupada..

Futbol, Voleybol derken Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin son durağı bu kezde Bayanlar Teknosa Türkiye Kupası Finali oldu. Kupa yarı finalinde Tarsus Belediyesi'ni 84-71 mağlup eden normal sezon lideri Fenerbahçe ile Samsun Basketbol'u 85-82 mağlup eden Euro Cup şampiyonu Galatasaray arasındaki final maçı 14 Nisan Salı günü saat 15:30'da oynanacak ve NTVSpor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Bu arada Galatasaray'ın başarılı guardı Esra Şencebe'nin Samsun Basketbol maçında rakip oyuncu Julie McBride ile çarpışması sonucu burnunda bir zedelenme meydana geldi ve bu oyuncunun final maçında oynama olasılığının çok düşük olduğu açıklandı.. Ligdeki iki maçıda Fenerbahçe kazanmıştı, turnuvaya Avrupa Şampiyonu apoleti ile çıkan Galatasaray ise sezon başındaki hedeflerinden birine daha ulaşma amacında. Cumhurbaşkanlığı Kupası ve Euro Cup'ı müzesine götüren sarı-kırmızılılar sezonun üçüncü kupasına da talip fakat son günlerdeki yoğun maç temposunun takıma etkisinin ne ölçüde olacağı ise henüz kestirilemiyor. Temennimiz ise; olaysız ve adına yakışır bir derbi olması..

1 yorum:

İzmir dedi ki...

sabırsızlıkla beklemekteyim bugün final maçını bakalım galatasarayın güzel oyunu dewam edecekmi yoksa fener karşısında 1 hezimet dahamı ?