BIY AD

11 Temmuz 2009 Cumartesi

Kepez Transferde Tam Gaz..


Geçtiğimiz sezon ligden düşmekten son anda kurtulan ve bu sezon iddialı bir kadro ile lige girmeyi hedefleyen Kepez Belediyespor, transferde hız kesmiyor.. Ardı ardına önemli transferler gerçekleştiren Antalya ekibi son olarak geçtiğimiz sezon Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi'nde forma giyen Ekenechukwu Brian Ibekwe ile sözleşme imzaladı..

Böylelikle Kepez Belediyespor, geçtiğimiz sezon Beko Basketbol Ligi'nde Oyak Renault formasıyla sayı kralı olan Alex Raymond Gordon ve bir süre Beşiktaş Cola Turka forması giyen Sırp pivot Jovo Stanojevic'den sonra 24 yaşındaki power forvet Ekenechukwu Brian Ibekwe'yi de transfer ederek yeni sezon öncesi önemli bir adım daha atmış oldu. Bir yabancı oyuncu daha alacaklarını kaydeden tecrübeli coach Halil Üner; ''Bir yabancı oyuncu daha alarak yabancı oyuncu transferini bitirmek istiyoruz. Bir oyuncu ile görüşmelerimiz devam ediyor. Birkaç gün içerisinde bu isim netleşir. Gerçekleştirdiğimiz transferle ligde üst sıralara oynayacak bir kadro kurduk. Bu sezon Kepezliler'e ve Türkiye'ye çok keyifli maçlar izlettireceğiz'' dedi..
Antalya ekibi daha önce de iç transferde; Levent Bilgin ve Barış Güney, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden ise Hadi Doğan ile birer yıllık sözleşmeler imzalamıştı..

1 yorum:

aea dedi ki...

Vay be demek Ekene Kepez'e gitti. Kendisine orada başarılar diliyorum.