BIY AD

11 Aralık 2009 Cuma

Fatih Yuvaya Döndü


Fatih yuvaya döndü!

Maddi krizin yaşandığı Kepez BLD ile yollarını ayıran milli pivot, iki sezon önce formasını giydiği G.Saray ile anlaştı.

Forma skandalı sonrası genç uzunu Cemal Nalga’nın iki yıl ceza almasının ardından pivot arayışlarını sürdüren Galatasaray Cafe Crown, Kepez Belediyesi’nde forma giyen eski oyuncusu Fatih Solak’ı renklerine bağladı. Kepez’de uzun bir süredir devam eden maddi kriz nedeniyle kötü günler geçiren 2.16 boyunda ve 29 yaşındaki Fatih, Sarı-Kırmızılı kulüpten gelen “geri dön” çağrısına olumlu yanıt verdi. Fatih, Galatasaray’a dönmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Galatasaray benim renklerine aşık olduğum takım. Yuvaya döndüğüm için mutluyum. Bu takımı ligde tutacağız” diye konuştu.

SHARROD FORD YOLDA

Efes Pilsen’in pivotu Daniel Santiago’ya talip olan, ancak Lacivert-Beyazlılar’ın bu transfere yanaşmaması üzerine yeniden arayışa giren Galatasaray’da, Fatih’in transferinin ardından yabancı bir pivotla da temasa geçildiği öğrenildi. Sarı-Kırmızılı kulübün, geçtiğimiz sezon İtalya’da Virtus Bologna forması giyen, bu sezon gittiği Rusya’nın St.Petersburg takımından ise maddi sıkıntılar yüzünden ayrılan 2.06 boyunda ve 27 yaşındaki ABD’li pivot Sharrod Ford’a teklif götürdüğü ifade edildi.

Habertürk

Hiç yorum yok: