BIY AD

31 Ağustos 2009 Pazartesi

Beşiktaş Cola Turka Belçika Yolcusu

2009-2010 sezonu öncesi yeni sezon hazırlıklarına 3 Ağustos'da başlayan Beşiktaş Cola Turka, çalışmalarının yurtdışı ayağını kapsayan ikinci bölümünü Belçika'da sürdürecek..

28 Ağustos'ta milli takımından dönen Avustralya'lı yeni transfer Brad Newley'in gelmesi ve tüm yabancı oyuncularının katılımıyla artık hemen hemen tam kadro idman yapma şansı yakalayan siyah-beyazlılar, 31 Ağustos'da Belçika'ya giderek bu ülkede kamp çalışmalarının yanısıra özel karşılaşmalar da yaparak yeni sezona hazırlanacak.

A Milli Takım kadrosunda bulunan Engin Atsür dışında eksiği bulunmayan Beşiktaş'ta, Çin'deki turnuvada B Milli Takım'da yer alan Adem Ören ilerleyen günlerde Belçika'ya gelerek çalışmalara katılacak. 31 Ağustos'ta sabah 07.30'da Belçika'ya hareket edecek olan Siyah-beyazlılar, bu ülkede Oostende ve Charleroi gibi Belçika'nın önde gelen takımlarıyla özel maçlar da gerçekleştirecek. Lig'de play-off’larda başarılı olmayı, Avrupa’da ise son sekiz takım arasına kalmayı hedefleyen Beşiktaş Cola Turka, Belçika'daki çalışmalarını tamamlayıp, 7 Eylül'de Türkiye'ye dönecek..

Siyah-Beyazlı ekibin Belçika kampı kadrosunda şu oyuncular bulunuyor;
Haluk Yıldırım, Muratcan Güler, Cevher Özer, Arın Soğancıoğlu, Ömer Ünver, Mire DeJuan Chatman, Nasuhi Yağız Kaba, Serkan Özver, Cem Coşkun, Kerem Özkan, Kevin Fletcher, Bradley "Brad" Newley, Lonny Leroy Baxter ve kampa sonradan katılacak olan Adem Ören..

Hiç yorum yok: