BIY AD

31 Ağustos 2009 Pazartesi

Eski Dostlar Artık Komşuda..

Yunanistan birinci basketbol ligi A-1'in güçlü ekiplerinden PAOK Selânik, yeni sezon öncesi kadrosunu ülkemizden de tanıdığımız önemli isimlerle güçlendirdi..

Selânik ekibi ilk olarak daha önce Efes Pilsen ve Beşiktaş Cola Turka formasıyla ligimizde de mücadele etmiş olan Karadağ'lı pivot Predrag Drobnjak ile anlaşmaya vardı. 34 yaşında ve 2.12 boyundaki deneyimli oyuncu bu imza ile birlikte; NBA, Sırbistan, İspanya ve Türkiye maceralarının ardından kariyerine Yunanistan liginide eklemiş oldu..

PAOK'un anlaşmaya vardığı bir diğer isim ise yine bir dönem Efes Pilsen forması giyen ve 6 aylık aranın ardından tekrar Selânik ekibine dönen William Kendrick "Kenny" Gregory oldu. 31 yaşında ve 1.97 boyunda olan tecrübeli forvet son olarak Pamesa Valencia forması giyiyordu..

PAOK'ta anlaşma imzalanan son isim ise geçtiğimiz sezon Fransa'da "Chorale de Roanne Basket" forması giyen Chris Monroe oldu. 27 yaşındaki ve 1.91 boyundaki ABD'li guard, geçtiğimiz sezon Fransa Ligini; 16.1 sayı, 3.5 ribaund, 3.4 asist ve 1.1 top çalma ortalamaları ile tamamlamıştı..

Hiç yorum yok: