BIY AD

22 Haziran 2009 Pazartesi

Cevher Yuvada Kalıyor

Bu sezon gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken ve sözleşmesinin sona ermesi nedeniyle de transfer döneminin gözde isimlerinden biri haline gelen Cevher Özer, Beşiktaş Cola Turka ile yeniden anlaşma sağladı..

Beşiktaş'ın yıllık 500.000 TL önerdiği başarılı power forvete transferin hızlı ekiplerinden Türk Telekom'un 650.000 TL teklif ettiği, ayrıca ismi açıklanmayan bir Yunan takımınında 275.000 Euro teklif ettiği ve bundan dolayı da Cevher'in Beşiktaş'tan kopma noktasına geldiği gündeme yansımıştı. Başarılı oyuncu ile bir görüşme yapan Beşiktaş Cola Turka antrenörü Burak Bıyıktay, ufak sorunlar hariç Cevher ile kesin anlaşmanın sağlandığını ve ilerleyen günlerde resmi imzanın atılacağını açıkladı..

Cevher Özer, Beko Basketbol Liginde geçtiğimiz sezonu; 13.4 sayı, 6.9 ribaund ve 1.4 asist ortalamaları ile tamamlamıştı. Bu arada; Mehmet Yağmur'un Tofaş'a transferinin ardından Chatman'ın yanına yerli bir guard arayışlarına giren siyah-beyazlıların, Efes Pilsen'den ayrılması kesin olarak görülen Engin Atsür ve Galatasaray'dan ayrılan Cüneyt Erden ikilisinden biri ile ilerleyen günlerde sözleşme imzalaması bekleniyor..

Hiç yorum yok: