BIY AD

6 Ekim 2009 Salı

Efes'in Konuğu CSKA..

Yeni sezon öncesi kurduğu kadro ile sadece ülkemizin değil Avrupa'nın da en güçlü ve iddialı ekiplerinin başında gelen Efes Pilsen, son Euro League finalisti CSKA Moskova takımı ile iki hazırlık maçı yapacak. 7 ve 8 Ekim 2009 tarihlerinde Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda oynanacak olan her iki karşılaşma da saat 19.00'da başlayacak ve Skyturk ekranlarından naklen yayınlanacak. Basketbolseverler ayrıca karşılaşmayı ücretsiz izleyebilecekler

İsrail'de bir ameliyat geçiren Matjaz Smodis dışında tam kadro İstanbul'a gelen Rus ekibinin kadrosunda eski Efes'li Trajan Langdon ile birlikte; Zoran Planinic, Ramunas Siskauskas, JR Holden ve Viktor Khyrapa gibi Avrupa Basketbolunun önemli isimleri yer alıyor..

Efes Pilsen coachu Ergin Ataman ise CSKA Moskova karşılaşmaları ile ilgili yaptığı açıklamada Avrupa Ligi'nin güçlü takımı CSKA ile karşılaşmanın çok önemli olduğunu vurgularken; "Avrupa Ligi öncesi geçen yılın Euroleague finalisti ile karşılaşacak olmamız bizim için çok iyi bir test olacak. Bu maçtan sonra da hazırlık maçlarını tamamlayıp Türkiye Kupası ve Cumhurbaşkanlığı Kupası ile de yeni sezona adım atmış olacağız." şeklinde konuştu..

Hiç yorum yok: