BIY AD

4 Ekim 2009 Pazar

Partizan'ın Nuggets'a Gücü Yetmedi

Euroleague American Tour kapsamında Pepsi Center'da Denver Nuggets'a konuk olan Euro League'in genç ekiplerinden Partizan Belgrad, güçlü NBA ekibine 102-70'lik skorla mağlup olmaktan kurtulamadı..

Denver Nuggets'da en skorer isim 17 sayı kaydeden takımın süper yıldızı Carmelo Anthony olurken, onu 15 sayı kaydeden Arron Afflalo izledi. Nuggets'da ayrıca; Nene Hilario 12, Anthony Carter ise 11 sayı ile mücadeleyi tamamladılar..

Partizan'ın en skorer ismi ise Aleks Maric oldu. 25 yaşındaki ve 2.11 boyundaki Maric; karşılaşmayı 16 sayı ve 21 ribaund ile tamamladı. Sırp ekibinde Aleksandar Rasic 11 sayı üretirken, genç ekibin yaptığı 40 top kaybı maçın dikkat çeken en önemli istatistiği oldu.

Geçtiğimiz sezonki performansları ve genç kadrosu ile Euro League'in de en dikkat çeken ekiplerinin başında gelen Partizan, başta Milenko Tepic olmak üzere; Novica Velickovic, Uros Tripkovic ve Stephane Lasme gibi önemli genç yıldızlarını Avrupa'nın önde gelen ekiplerine göndermişti. Avrupa Basketbolunun önemli yıldızlarından Predrag Danilovic'in başkanlığını yaptığı Partizan ekibi bu sezon öncesi; Dusan Kecman, Milt Palacio ve Aleks Maric gibi önemli transferlere imza atmıştı..

Hiç yorum yok: