BIY AD

4 Ekim 2009 Pazar

Fenerbahçe Ülker'e Olympiakos Ağır Geldi: 77-87

Yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde Atina'da BC Olympiacos ile karşılaşan Fenerbahçe Ülker, bir dönem 23 sayı geriye düştüğü karşılaşmada güçlü rakibine 87-77 mağlup olmaktan kurtulamadı..

Fenerbahçe Ülker cephesinde sakatlıkları devam eden Tarence Kinsey ve Mirsad Türkcan bu maçta forma giymediler. Sloven forvet Emir Preldzic 16 sayı ile sarı-lacivertlilerin en skorer ismi olurken; Lynn Greer 12, Ömer Aşık 10 ve Gordan Giricek ise 9 sayı ile oynadı. Tecrübeli guard Willie Solomon ise bu mücadelede sadece 2 sayı atabildi..

Pire ekibinde ise NBA patentli forvet Josh Childress 18 sayıyla sahanın en skorer ismi olurken; Litvanyalı Linas Kleiza 11 sayı ile çift haneli skora ulaşan diğer oyuncuydu. Geçtiğimiz Avrupa Şampiyonasının parlayan isimlerinden; Ioannis Bourousis bu maçta 8 sayı atarken, Milos Teodosic ise karşılaşmayı 7 sayı ile tamamladı. Kırmızıların yıldız oyuncusu Theodoros Papaloukas ise karşılaşmayı; 6 sayı, 5 asist ile noktaladı..

Bu arada Olympiacos'un tecrübeli kaptanı Theo Papaloukas, karşılaşma öncesinde geçen sezon Olympiacos'da forma giyen Fenerbahçe Ülker'in yeni oyun kurucusu Lynn Greer'e tüm oyuncuların imzalarının bulunduğu bir formayı hediye etti..

Hiç yorum yok: