BIY AD

1 Ekim 2009 Perşembe

Türkiye Kupası'nda Gruplar Belirlendi

Teknosa Türkiye Kupası eleme grupları kura çekimi İstanbul Polat Renaissance Otel’de yapıldı. Buna göre 2009-10 sezonu Teknosa Türkiye Kupası Eleme Grubu müsabakaları, 7-9 Ekim tarihleri arasında Bursa ve Mersin, 10-12 Ekim tarihleri arasında ise Konya ve İzmir illerinde oynanacak. Eleme gruplarına; İzmir’de Karşıyaka Spor Salonu, Mersin’de Edip Buran Spor Salonu, Bursa’da Atatürk Spor Salonu, Konya’da ise 19 Mayıs Spor Salonu ev sahipliği yapacak..

10-11-12 Ekim tarihlerinde İzmir Karşıyaka Spor Salonunda oynanacak A grubunda; Efes Pilsen, Beşiktaş Cola Turka, Kepez Belediye ve Oyak Renault takımları yer alıyor.
7-8-9 Ekim'de Bursa'da oynanacak B grubunda; Türk Telekom, Antalya Büyükşehir Belediye, Erdemirspor ve Bornova Belediye takımları mücadele edecek.
10-11-12 Ekim'de Konya'nın ev sahipliği yapacağı C grubunda; Galatasaray Cafe Crown, Mersin Büyükşehir Belediye, Pınar Karşıyaka ve Tofaş takımları ilk iki sıra için mücadele verecek.
7-8-9 Ekim'de Mersin Edip Burhan Spor Salonunun ev sahipliği yapacağı D grubunda ise; Fenerbahçe Ülker, Banvitspor, Darüşşafaka Cooper Tires ve Aliağa Belediye ekipleri karşılaşacak..

Geçtiğimiz yıl normal sezonu ilk 4 sırada bitiren; Efes Pilsen, Türk Telekom, Fenerbahçe Ülker ve Galatasaray Cafe Crown ekipleri 1.torbadan kura çekimine girdiler. Bu arada karşılaşmalar D Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Tek devreli lig usulüne göre oynanacak maçlar sonrasında gruplarında ilk iki sırayı alacak takımlar 19-21 Şubat 2010 tarihlerinde TBF'nin daha sonradan belirleyeceği bir şehirde sekizli final müsabakalarında karşı karşıya gelecekler. Sekizli finalde zirveye çıkacak takım 25. Teknosa Türkiye kupası'nın sahibi olacak..

Hiç yorum yok: