BIY AD

7 Haziran 2009 Pazar

Bayan Basketbolu'nda Gündem

Yaramaz Kız Kara

—Fenerbahçe‘de Pondexter’ın geri dönüşü gündemde. WNBA sezonunun başlamasından sonra bu konuyu düşünemeyeceğini söylemiş Pondexter da, Fenerbahçe’yi sevdiğini ve İstanbul’da Rusya’dakinden daha iyi bir ortama sahip olduğunu belirtmiş Fenerbahçeli taraftarların sevgilisi ancak kariyer hedeflerinden taviz vermesinin de söz konusu olmadığını belirtmiş. Yani adam gibi takım kurun ben de seve seve gelirim, birlikte F4 yapalım demiş hanımefendi. Zaman gösterecek her şeyi…

—WNBA sezonu dün gece oynanan Detroit Shocks-Los Angeles Sparks maçı ile açıldı. LA maçı rahat kazanırken bu mücadelede bu yıl Türkiye’de görev almış üç oyuncu forma giydi. Beşiktaşlı Nolan, eski Galatasaraylı McWilliams ve Fenerbahçeli K.Smith. Kara Braxton da Detroit ekibinde forma giyiyor ancak alkollü araba kullanırken yakalandığı için 6 maç ceza almış yaramaz kız.

—Galatasaray’da Işıl Alben’in sakatlığı konusunda olumlu gelişmeler yaşanıyor. Mihriban Oğuz hanımefendi ile görüştüğümde kendisinin de Işıl’ın sakatlığını kariyerinde yaşamış olduğunu ve bu sakatlığın arkasından 7 sezon daha basketbol oynadığını belirtti. Işıl’ın da sezon başlamadan çalışmalara başlaması hedefleniyor.

—Esra Şencebe’nin sakatlığı çok da ciddi değilmiş, sezon içerisinde de kendisini rahatsız eden bel ağrısı nüksetmiş. Yasemen’in durumu da ciddi değilmiş, ancak genç basketbolcu A Milli takım forması giymeyecek Avrupa Bayanlar Basketbol Şampiyonası’nda, çünkü Ümit Milli takımla birlikte olması gerekiyor.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Fenerbahçe bayan basketbol takımıyla Ülker'in hiçbir alakası yok.

Alperen dedi ki...

Kusura bakmayın anlık bir dalgınlık,özür dileriz..