BIY AD

25 Haziran 2009 Perşembe

Efes Pilsen Dağıtacak


Geçen akşam Efes Pilsen'in taraftar grubu Efeslilerle yemekte buluşan Ergin Ataman bomba açıklamalar yapmış,sağolsun Efesliler'den bir dost bize bildirdi detayları. Çok fazla vaktim yok fazla detaya inmeyeceğim.
Ersan İlyasova ile alakalı gelen soruyu geri çevirmiş, şimdilik konuşmak doğru değil demiş sanırım. Demek ki düşük ihtimal de olsa var böyle birşeyler. Oğuz Savaş için nabız yokluyorlarmış, olmadı Ermal'i geri getirirler belki.
Yabancılardan şu anda durumu belirsiz olan sadece Kakiouzis ve Charles Smith'miş. Milos Vujanic ile yollar kesin olarak ayrılmış. Thornton,Kasun ve Shumpert takımda kalacaklar kesinkes. Yerlilerden de Engin ve Cenk de kesin olarak takımdan ayrılmışlar.
Rakocevic'den daha bomba bir uzun transferi yapacağız demiş, Dwight Howard'ı getirmeye kalkmasın bunlar diye düşünmeden edemiyor insan öyle konuşunca Ergin Hoca. Taraftarlar Smodis mi ki diye birbirlerine sormadan edemiyorlarmış.
Durum kısaca bundan ibaret. Efes seneye sadece ligi değil Avrupa'yı da sallayacak gibi duruyor ama hayırlısı.
Bu arada teşekkürler BS. Mesajın sahibi anladı ne demek istediğimi... ;)

5 yorum:

Hakan dedi ki...

Ya ben oradaydım, Ersan için isterim ama imkansız dedi bir kere. Oğuz için de nabız yoklama falan yok sadece beğendiğim bir oyuncu dedi.

ako dedi ki...

Terence Morris adı geçiyor bir sitede ancak bahsedilen yankıyı uynadırmaz. Rakocevicin üzerine Smodis, Pekovic veya Vujcic gibi isimlerle çıkabilir.
Başka bir sitede de Jasikevicius yazılmış. O daha buyuk bomba olur!

Alperen dedi ki...

Ben orada değildim dediğim gibi, orada olan birisinden duyduklarımı aktardım kendisine, hatta okudu da sonra haberi, değişiklik yapılacak birşey yok dedi tamam dedik.

Dediğim gibi oradaki birisi aktardı bana da...

Bapsteba dedi ki...

Marcus Haislip, Bostjan Nachbar, Terrence Morris.Bu üçlüden birisi Efes forması giyecektir önümüzdeki sezon.

Bapsteba dedi ki...

Terrence Morris'i almış Efes...

kaynak:salsabasket.net

http://www.salsabasket.net/2009/07/terence-morris-efes-pilsende.html