BIY AD

1 Eylül 2009 Salı

Post Kalibresinde Yorum


Burak Kozan Kepez'de haberinin altına, yetkin bir okurumuzdan güzel bir yorum geldi. Benim açıklamak noktasında tereddüt ettiğim bazı şeyleri açık yüreklilikle anlatmış, ben de o yorumu burada paylaşmak istiyorum.

"Demek ki birinci ligi hakeden sadece Burak varmış kulüpte. Yaşar Berber menajer olduysa artık takım bölgesele de düşer. Ne demiş Kamanlı Hocamız(şube sorumlusu), bırakalım kendi kendine düşsün. Ama yanlış olan şu ki; kendi kendine bıraksan bu takım düşmezdi, siz zoru başardınız. Yaşar Berber ve il temsilcisi Alper Bey'in rakı sofralarında bu takımın ipi çekildi. Rektörlükte eşe dosta içirilen rakılar demek ki fayda vermiyor kulübe. Ama bireysel olarak bi genel menejerlik kapılmış. artık daha rahat "mazut" alır kulübün parası ile kendi arabasına.. e bakalım yaşar berber, koskoca Kombassan'ı yedin bitirdin, bir de üniversiteyi ye..

Ha bu arada yaşar berber kankisi Avni Abisini yönetime sokmak için baya çabalamış ama başaramamış, neyse artık; seneye inşallah bölgesel lige şube sorumlusu olur."

Yazıdaki kimi temennilere katılmasam da gerçekleri çok güzel bir şekilde anlatan, benim yapamadığımı yapan okuyucumuza teşekkür ediyoruz.

Hiç yorum yok: