BIY AD

30 Mart 2009 Pazartesi

Bayanlarda Türkiye Kupası Eşleşmeleri Belirlendi


12-14 Nisan 2009 tarihleri arasında Kayseri’de gerçekleştirilecek olan Teknosa Bayanlar Türkiye Kupası Çeyrek Final kura çekimi Polat Otel’de yapıldı..

Kayseri Kadir Has Spor Salonunda düzenlenecek organizasyonda önemli eşleşmeler dikkat çekiyor. Kupada çeyrek finale; Beşiktaş ColaTurka-Fenerbahçe derbisi ve Galatasaray-Mersin Büyükşehir Belediye maçları damga vuracak gibi görünüyor.. Kupada ayrıca; Ceyhan Belediye-Tarsus Belediye ve Panküp Ted Kayseri Koleji-Samsun Basketbol maçları oynanacak.

Normal sezonda rakibini iki kez mağlup eden ancak şimdilerde iç sorunları ile uğraşan Beşiktaş ColaTurka ile normal sezonu lider tamamlayan Fenerbahçe arasında oynanacak maçta mevcut durumlara göre Fenerbahçe favori olsa da, karşılaşmanın tek maç ve kupa maçı olması nedeniyle her sonuca açık olduğu düşünülebilir. Son dönemlerin en formda ekibi Galatasaray ise sezonun flaş ekiplerinden Mersin Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacak. Avrupa Kupası finalinin ardından bu turnuvaya katılacak Galatasaray'lı oyuncuların yorgunluk ve moral durumları sonuca direkt etki edebilir. Öte yandan Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin bu sezonki "takım olgusu da" takdire değer. Çok zor bir çeyrek final oynayacak olmalarına rağmen kupanın en büyük favorilerinden biri Mersin Büyükşehir Belediyesi. Panküp Ted Kayseri Koleji-Samsun Basket maçında kuşkusuz sezonun bir diğer flaş ekibi Samsun Basketbol mutlak favori görünüyor. Daha denk güçlerin mücadelesine sahne olacak Güney derbisinde ise Ceyhan Belediye-Tarsus Belediye maçı her sonuca açık bir mücadele..

Hiç yorum yok: