BIY AD

30 Mart 2009 Pazartesi

EuroLeague'de Kritik Haftaya Sakatlık Damgası

31 Mart 2009 Salı günü üçüncü maçların heyecanını yaşatacak olan Euro League Play-Off serisi öncesinde, Avrupa'nın bu dev ekiplerinde yaşanan sakatlıklar coachları düşündürüyor..

Sahasında Montepaschi Siena'ya 79-84 yenilerek önemli bir avantaj yitiren Panathinaikos'da, bu maçta sakatlığının etkisini üzerinden atamamış görünen Avrupa'nın en önemli savunmacılarından Dimitris Diamantidis'in İtalya'daki maçta tam hazır olarak sahada yer alacak olması coach Obradovic'i sevindirirken, Drew Nicholas ve Stratos Perperoglou'ndan gelen haberler moralleri bir anda bozdu. Bir virütik hastalık geçiren ve alınan bilgilere göre oldukça halsiz kalan Yunan forvet Stratos Perperoglou'nun son durumu İtalya'daki kontrollerin ardından belli olacak. Ayağındaki eski sakatlığı nükseden ve haftasonu antrenmanlarında yer almayan Drew Nicholas'ında son durumu maçtan önce belli olacak..
Büyük bir çekişmeye sahne olan Regal Barcelona-Tau Ceramica serisinde ise üçüncü maç öncesi iki ekibin oyun kurucuları sakatlık sorunu yaşıyor. Takımların yedek oyun kurucuları sakatlıkları nedeniyle haftasonu oynanan lig maçlarında forma giymediler. Regal Barcelona'da 24 yaşındaki İspanyol guard Victor Sada ve Tau Ceramica'nın 28 yaşındaki Makedon guardı Vlado Ilievski'nin serinin üçüncü karşılaşmasında oynaması için yoğun çaba harcandığı da gelen haberler arasında..
Bu arada Regal Barcelona'da son şok Navarro'dan gelen haberle yaşanıyor. Antrenmanda sol bacağından sakatlanan tecrübeli skorerin Salı günü forma giymesinin zor olduğu açıklandı..
Partizan karşısında seride 2-0 önde olan ve Belgrad'a diğer takımlara oranla daha rahat giden CSKA Moskova'da ise Hırvat guard Zoran Planinic'ten gelen kötü haberler moralleri bozdu. Moskova'da oynanan serinin ikinci maçında sakatlanan ve ağrılarının halen devam ettiği belirtilen Planinic'in üçüncü maçta oynayamayacağı açıklandı. Başarılı oyuncunun dördüncü maçta oynamasınında şüpheli olduğu ve bu maça yetiştirilmeye çalışıldığı belirtildi..

Hiç yorum yok: