BIY AD

27 Mart 2009 Cuma

Üner Yine İddialı Konuştu



Kepez Belediye'nin sivri dilli antrenörü Halil Üner, zorlu Galatasaray Cafe Crown maçı öncesinde yine tarzından ödün vermeyerek iddialı açıklamalar yaptı..

Galatasaray Cafe Crown maçını kazanmak zorunda olduklarını ifade eden Üner, şunları kaydetti:
''Beko Basketbol Ligi'nin güçlü takımlarından Galatasaray'ın, geçtiğimiz hafta Casa TED Ankara Kolejliler'e yenilmesi bizim açımızdan avantaj değil. Ligin kaliteli, güçlü ve şampiyonluğu hedefleyen takımıyla çok zorlu bir maç oynayacağız. Bu zorlu maçı kazanmaktan başka düşüncemiz yok. Galatasaray Cafe Crown'u yenebilecek güçteyiz. Cumartesi günü de sahaya kazanmak ve zoru başarmak için çıkacağız.''


Taraftarlarına teşekkür eden Üner, taraftarların bu maçta da kendilerini yalnız bırakmamalarını istedi. Üner, ''Her maçta bizi güç veren örnek bir taraftar kitlemiz var. Mutlu Akü Selçuk maçında da seyircimiz bizi yalnız bırakmadı. Yenilmemize rağmen bize moral verdiler. İnanıyorum ki Galatasaray maçın da bizi yalnız bırakmayacaklar. Taraftarımızın desteği ile ligde kalma yolundaki bu zorlu maçımızı kazanmak istiyoruz'' dedi.. Düşme hattındaki Kepez Belediye'nin başına geçtiğinde ilginç bir açıklama ile "hedefimiz play-off" diyen Üner, bakalım şapkadan tavşan çıkarmaya devam edebilecekmi..

Hiç yorum yok: