BIY AD

28 Mart 2009 Cumartesi

Euro Cup'ın Altın Çocukları

Eurocup'da 2008-09 sezonunun En İyi Birinci ve İkinci Takımları açıklandı. 2-5 Nisan tarihlerinde İtalya'nın Torino kentinde düzenlenecek olan Final-Eight öncesi Avrupa'nın 2 numaralı kupasının iyileri basketbol otoriteleri tarafından belirlenirken, ''En İyi 2 Takım'' büyük bölümü Final 8'e kalan takımların oyuncularından oluşuyor. Toplam 10 oyuncunun 9'u Torino'da çeyrek final mücadelesi verecek. Organizasyuona katılamayan tek oyuncu ise geçtiğimiz günlerde Türk Telekom'a transfer olan Khalid El Amin..

Lietuvos Rytas'ın ABD'li oyuncusu Chuck Eidson ile birlikte; Khimki'den Kelly McCartyü Dynamo Moskova'dan NBA patentli oyuncu Bostjan Nachbar, Zadar'dan Todor Gecevski ve Iurbentia Bilbao'dan Marko Banic EuroCup'ın En İyi Birinci Takımına seçilen isimlerdi..

Azovmash Mariupol formasıyla başarılı bir sezon geçirip ülkemize dönen Khalid El-Amin, Benetton'un çıkışında önemli bir paya sahip olan Gary Neal ve Sandro Nicevic, Dynamo Moskova'dan Travis Hansen ve de Pamesa Valencia'lı Matt Nielsen EuroCup'ın En İyi İkinci Takımına seçilen isimler oldular..

Hiç yorum yok: