BIY AD

26 Mart 2009 Perşembe

Hemofarm'da İç Transfer Erken Başladı

FIBA Euro Cup'ta aldığı başarılı sonuçlar ile dikkatleri çeken ve Torino'daki Final-Eight'te kupanın en büyük favorisi Dynamo Moskova ile karşılaşacak olan Sırbistan temsilcisi Hemofarm Stada, iki oyuncusu ile olan sözleşmelerini uzattığını duyurdu..

Kulüpten yapılan açıklamada; takımın Karadağ'lı oyun kurucusu Miljan Pavkovic ve 2.10'luk Power forveti Milivoje Bozovic’in kontratlarının 2011-2012 sezonu sonuna kadar uzatıldığı bildirildi.

Bu sezon takımı adına 12 Eurocup maçına çıkan 1.78 boyunda ve 28 yaşındaki Pavkovic; % 45.7 üç sayı isabet oranıyla 11.0 sayı ile 3.6 asist istatistikleri tutturmuştu. Miljan Pavkovic, Hemofarm için “tamam yada devam” anlamı taşıyan Pamesa Valencia maçında 11’de 6 üç sayı isabetiyle 18 sayı kaydetmiş ve takımını hem galibiyete, hem de Final-Eight'e taşımıştı.

24 yaşındaki Sırp oyuncu Milivoje Bozovic ise 12 maçlık Eurocup macerasında 5.5 sayı ve 3.4 ribaund ortalamaları ile oynamıştı. Görünen o ki son dönemlerde eski başarılarından uzak görünen Sırp basketbolu, gerek Partizan gerekse de Hemofarm ile yarattığı yeni jenerasyonuyla en kısa zamanda yine beklenen yükselişe geçecek..

Hiç yorum yok: