BIY AD

29 Mart 2009 Pazar

Beşincilik Bu Kez Antalya'nın

Çekişmenin tüm hızıyla sürdüğü Beko Basketbol Liginde, heyecanın yüksek dozajda yaşandığı beşincilik yarışında bu kezde Antalya Büyükşehir Belediyesi bir adım öne çıktı..

Son haftaların en büyük yarışına sahne olan lig beşinciliğinde çekişen Beşiktaş Cola Turka ve Antalya Büyükşehir Belediyesi, Akatlar BJK Cola Turka Arena'da karşı karşıya geldiler. İlk üç periyotu önde geçen ve maçtan önce de favori gösterilen ev sahibi ekip, son çeyrekte; kadroda alternatifsiz olan Mehmet Yağmur'un sakatlığının nüksetmesi ve Haluk Yıldırım'ın erken 5 faul alarak oyun dışı kalması ile maç içerisinde yakaladığı avantajı yitirerek Ralph Mims'in etkili oyununa karşılık veremedi ve karşılaşma 84-92'lik skorla konuk ekip lehine noktalandı..

14'ü son çeyrekte olmak üzere toplam 25 sayı 6 asist ile oynayan Ralph Mims karşılaşmanın en skoreri olurken, Marcus Douthit 21 sayı 5 ribaund ile konuk ekipte öne çıkan diğer isimdi. Ev sahibi Beşiktaş Cola Turka'da ise; 22 sayı 10 ribaund ile oynayan K'Zell Wesson, 20 sayı 5 asist ile oynayan Jimmy Baxter ve sakatlığı nedeniyle maçı tamamlayamayan Mehmet Yağmur'da 15 sayı ile skora katkı yapan başlıca isimlerdi..

Hiç yorum yok: