BIY AD

26 Mart 2009 Perşembe

Oktay Mahmuti'den Büyük Başarı


İtalya'nın Benetton Basket Treviso takımı ile Euro Cup'ta başarılı bir sezon geçiren ve takımını Final-Eigth'e taşıyan tecrübeli coach Oktay Mahmuti, Euro Cup'ta yılın coachu seçildi..
Torino'da düzenlenecek olan Final-Eight'te Lietuvos Rytas ile karşılaşacak olan Benetton'la bu onura ulaşan Oktay Mahmuti bir savunma uzmanı olarak tanınsa da bu sezon Euro Cup'ta en iyi hücum eden 3. takım ünvanını da elde etmişti. Bir süre önce adı olası Türk Telekom-Galatasaray birleşmesinde coach olarakta geçen Mahmuti'nin bu başarısı ile önümüzdeki sezon için takipçileride artmıştır muhtemelen..

Oktay Mahmuti, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; "Bu benim mesleğime olan sorumluluğumu kesinlikle arttırdı. Ancak bunu tek başına başarmam mümkün değil. Tüm oyuncularım ile birlikte teknik ekipteki arkadaşlarım Frank Vitucci, Marcelo Nicholas ve Francisco Cuzzolin adına bu ödülü kabul ediyorum. Bu ödülü kariyerimi başlattığı ve yükselttiğim Türkiye'deki tüm antrenörlerle de paylaşmak istiyorum" dedi..

Hiç yorum yok: