BIY AD

27 Mart 2009 Cuma

Beşincilik İçin Dev Randevu

Haftalar ilerledikçe tansiyonun yükseldiği Beko Basketbol Liginde bir önemli çekişme de lig beşinciliği için yaşanıyor. Haftaya aynı puanda giren Beşiktaş Cola Turka ve Antalya Büyükşehir Belediyesi, 28 Mart 2009 Cumartesi günü saat 17:45'te Akatlar BJK ColaTurka Arena'da kozlarını paylaşacak..

İnişli çıkışlı grafikleriyle dikkat çeken iki ekibin mücadelesinde saha ve özelliklede önemli bir seyirci avantajına sahip olan Beşiktaş Cola Turka, kağıt üzerinde favori görünüyor.. Takımdaki en önemli sorun ise sakatlığı nedeniyle oynayamayacak olan Mire Chatman'ın yerine görev alan ve yükselen formuyla dikkat çeken Mehmet Yağmur'un hafif sakatlığı nedeniyle hafta boyunca antrenmanlarda pek fazla görev almaması. Fakat Mehmet bu maçta forma giyebilecek durumda.. Özellikle yabancı oyuncularının katkısı ile önemli bir çıkış yakalayan Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde bu maç öncesinde eksik oyuncu göze çarpmıyor..

Bu maçı kazanmaya daha çok ihtiyacı olan Beşiktaş Cola Turka'nın, iddaa tarafından Antalya Büyükşehir Belediyesi lehine verilen 6.5 sayı handikapını da maç sonunda aşması muhtemel görünüyor..

2 yorum:

agopist dedi ki...

Gerçekten önemli bir maç. Ama hem liderin maçını hem de bu maçı izlemek isteyenler hiç düşünülmemiş. Seyirciyi salona ya da ekran başına çekebilmek için bazı şeyler vardır ama en önemlisi bir maçı izlerken diğerinden fedakarlık etmeni engelleyecek bir programdır. Bu maç 17:45'te başlıyor. Efes Pilsen - PKSK maçı 17:00'de...

Adsız dedi ki...

Efes Pilsen'in içeride oynadığı maçların yayınlanmasına ben pek sıcak baknıyorum işin gerçeği,bol farkla bitiyor maçlar.. :)