BIY AD

9 Nisan 2009 Perşembe

Antalya'da Kriz Büyüdü

Beko Basketbol Liginin güçlü ekiplerinden olan Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde maddi kriz büyük sorunlara yol açtı. Yabancı oyunculara 2 ay, yerli oyunculara da 3 aydır ödeme yapamayan kulüpte son yapılan çalışmaya yabancı oyuncular katılmadı. Yerli oyuncular ise sadece kısa süre şut çalışması yaparak antrenmanı terk ettiler..

Konuyla ilgili olarak konuşan Genel Menajer Doğan Hakyemez, takımın çok zor durumda olduğunu belirterek, “Yabancı oyuncularımızın ardından Türk oyuncular da idman yapmak istemedi. Çok büyük sıkıntılar yaşanmaması için idmanı şut çalışmasına çevirdik. Kısa bir çalışmanın ardından idman sona erdi” dedi.

Hakyemez, Antalya muhabirine yaptığı açıklamada; “Yaşanın sıkıntıları yönetime bildirdim. Sayın Başkan Akaydın’ın danışmanı, sorunu çözmek için çalıştıklarını söyledi. Ama içinde bulunduğumuz durumda hem takım, hem ben çok yıprandık. Para ödenmezse hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Aliağa Petkim maçına sadece Türk oyuncularla ve altyapıdan alacağımız 3 gençle çıkacağız. Aliağa maçı, bizim olduğu kadar Kepez için de çok önemli bir maç. Çünkü Kepez’in düşme hattındaki en büyük rakibi Aliağa. Antalya basketbolu için bu kadar önemli olan bir maç öncesi yaşadığımız sıkıntı, çok üzücü” diye konuştu..

1 yorum:

agopist dedi ki...

2010'da şampiyonluk hedefiyle yola çıkılmıştı. Şimdi gelinen nokta çok üzücü.