BIY AD

7 Nisan 2009 Salı

Final-Four Öncesi Son Tango

Euro League Çeyrek Final serisinde 2-2'lik eşitlikle son maça çıkan iki İspanyol ekibi Regal Barcelona ve Tau Ceramica arasındaki son maç 5 Nisan 2009 Perşembe günü, saat 21:45'te Palau Blaugrana Arena'da oynanacak..

Son maç öncesinde iki ekiptede önemli eksikler göze çarpıyor. Son dönemde yaşadığı peşpeşe sakatlıklar ile bir türlü form yakalayamayan Regal Barcelona'nın NBA patentli skorer guardı Juan Carlos Navarro'nun bu maçta görev alıp almayacağı henüz netlik kazanmadı. Serideki dördüncü maça iğneyle çıkan ve haftasonu oynanan lig maçında da dinlendirilen Navarro'nun sakatlığının tam olarak geçmediği için kulüp doktorlarının riske edilmemesini istediği başarılı oyuncunun bu maçta kadroda yer alacağı ve maçın gidişatına göre oyuna dahil edilebileceğide gelen haberler arasında..

Tau Ceramica cephesinde ise Hırvat pivot Stanko Barac'ın sezonu kapatmasının şoku yaşanıyor. Antrenmandaki bir pozisyonda sağ ayağında kırık meydana gelen genç oyuncunun ne zaman sahalara döneceğinin yapılacak kontroller sonrasında belli olacağı belirtilirken, muhtemelen sezonun son bölümüne doğru ancak yetişebileceği tahmin ediliyor..

Hiç yorum yok: