BIY AD

10 Nisan 2009 Cuma

Son Bilet Katalan'ların

Euro League Çeyrek Final serisi son maçında karşı karşıya gelen iki İspanyol ekibinden Regal Barcelona, özellikle temsilcimiz Ersan Ilyasova'nın müthiş performansıyla güçlü rakibi Tau Ceramica'yı 78-62 mağlup ederek Final-Four bileti alan son ekip oldu..

Karşılaşmayı baştan sona kadar üstün bir oyunla kazanan Katalan temsilcisinde; 3/3 üç sayı isabetiyle oynayan Ersan Ilyasova maçı 19 sayı, 10 ribaund ile tamamlayarak takımının en etkili ismi oldu. Maça iğneyle çıkan Juan Carlos Navarro ise 19 sayı, 3 asistle oynarken, Sloven guard Jaka Lakovic de 16 sayı, 3 asistle galibiyette öne çıkan diğer isimlerdi..
Tau Ceramica'da ise; 19 sayı, 7 ribaund ile oynayan Tiago Splitter mağlubiyete engel olamadı. Pete Mickeal 14 sayı, 7 ribaund ve Igor Rakocevic 10 sayı, 3 ribaund, 4 top çalma ile konuk ekipte ayakta kalan diğer isimler oldular.. İki takım arasındaki en önemli fark ise üç sayı isabet oranıydı. İki sayılık atışlarda eşit sayı bulan iki takım, üç sayılık atışlarda ise 11/23 ve 5/19 gibi önemli bir farkla sonucu belirlediler..

Hiç yorum yok: