BIY AD

25 Nisan 2009 Cumartesi

İngilizler Sıkı Geliyor

Sürpriz bir şekilde Eurobasket 2009'a katılma hakkı kazanan İngiltere bu turnuvaya sıkı hazırlanıyor. Aday kadroya Ben Gordon,Luol Deng ve Pops-Mensah Bonsu gibi üç önemli Nba oyuncusunu davet eden İngilizler'in bu davetine oyuncuların da sıcak baktığı öğrenildi. Geçtiğimiz yaz oynanan Eurobasket 2009 elemelerinde Pops-Mensah Bonsu ve Luol Deng görev alırken Ben Gordon Milli Kadroya dahil olmamıştı,onun da gelişi ile İngiltere şüphesiz bir üst seviyeye erişecektir.

İngilizler'in kadrosunda dikkat çeken isimler yukarıdakilerle sınırlı değil. Bu sezon Aris forması giyen pivot Andy Betts ve Unicaja Malaga'nın forveti Rob Archibald da Milli Forma için davet alanlar arasında.

Kadroya davet edilen oyuncular ve takımları aşağıda bulunuyor.

Kieron Achara (Fortitudo Bologna, ITA), Rob Archibald (Malaga, ESP), Andy Betts (Aris Thessaloniki, GRE), Eric Boateng (Arizona State Univ, USA), Flinder Boyd (Leicester), Matthew Bryan-Amaning (University of Washington, USA), Dan Clark (Estudiantes Madrid, ESP), Daryl Corletto (Melbourne Tigers, AUS), Luol Deng (Chicago Bulls, USA), Germayne Forbes (Nyon, SWI), Joel Freeland (Gran Canaria, ESP), Nick George (Gravelines, FRA), Ben Gordon (Chicago Bulls, USA), Randall Hanke (Providence College, USA), Jarrett Hart (Keravnos Nicosia, CYP), Dzaflo Larkai (L'Hospitalet, ESP), Mike Lenzly (Scafati, ITA), Steve Leven (West Brabant, NED), Pops Mensah-Bonsu (Toronto Raptors, USA), Richard Midgley (Everton), Nate Reinking (Mons, BEL), Justin Robinson (Rider Univ, USA), Andrew Sullivan (Samara, RUS), Tafari Toney (Newcastle)

Hiç yorum yok: