BIY AD

16 Nisan 2009 Perşembe

Oscar Torres Telekom'a Doğru


Yabancı siteler bas bas bağırıyor bizim medyamız da tık yok. Öyle Türkiye'de bulunan forumlardaki taraftar görüşlerini,temennilerini alıp transfer haberi gibi yazacağınıza biraz da adam gibi işinize bakın.


Evet,çok önemli bir kariyere sahip Venezuellalı oyuncu Oscar Torres'in Telekom ile anlaştığı söyleniyor. Böyle bir transferi de bekliyorduk onlardan nihayetinde,Telekom'da ne para ne de transfer bitmez. Kennedy Winston'ın eksikliğini(çok büyük bir eksiktir ya) gidermek için almış oluyorlar sanırım Torres'i. Transferin gerekliliğinden bahsetmeye pek gerek yok aslında sonuç belli, şiştikçe şişiyor kadroları. Ama Oscar Torres çok tecrübeli bir oyuncudur,kritik anlarda sorumluluk alabilir. Takıma katkı sağlar da ne olacak bu kadro bilmiyorum ki,Bekir hiç süre almayacak mı,hangi yabancı kenarda kalacak;garip,çok garip...


Torres Nba'de Houston Rockets ve Goldan State Warriors'da rotasyonda yer bulabilmişti kendisine,sonra Avrupa'ya döndü. CSKA,Khimki,Climamio Bologna ve Napoli gibi takımlarda oynadıktan sonra Udine'ye geçti bu sezon. İtalya Ligi Seri A'da 6 galibiyet 20 mağlubiyet ile son sırada olan takımdan da geçtiğimiz hafta ayrılmış,Türk Telekom ile anlaşmak üzereymiş.Bu sezon 12.2 sayı 6.2 ribaund gibi istatistikler yakalayan oyuncu 1975 doğumlu.

Hiç yorum yok: