BIY AD

20 Nisan 2009 Pazartesi

Türk Telekom'da Transferin Son Halkası

Beko Basketbol Liginin bu sezon transferdeki en hareketli kulüplerinden biri olan Türk Telekom, transfer döneminin bitiminde bir imza daha ile transfere noktayı koydu..

Takımın en skorer ismi olan Michael Wright'ın sakatlığı nedeniyle sezonu kapatmasının ardından bu oyuncunun sözleşmesini fesheden kulüp, boşalan kontenjana da İtalya'nın Snaidero Udine takımında forma giyen Venezuella'lı milli oyuncu Oscar Torres'i transfer etti.. Daha önce; CSKA Moskova, BC Khimki, Eldo Napoli ve Fortitudo Bologna gibi Avrupa'nın önemli takımlarında forma giyen 33 yaşındaki başarılı forvet, daha önce blogdaki yazımda da dile getirdiğim "Türk Telekom'un 3 numara sorununa" ilaç olabilecek bir isim olarak görünüyor..
Son haftalardaki düşüş ile lig ikinciliği için elde ettiği avantajı yitiren Türk Telekom'da antrenör Ercüment Sunter; “Amacımız ikinciliğimizi korumak ve play-off'a eksiksiz girebilmek. Bayramovic ve El-Amin’den sonra kadromuza kattığımız Torres, tecrübeli ve kaliteli bir oyuncu. Kısa sürede takıma adapte olmasını sağlamaya çalışacağız. Play-off'larda taraftarımızın da desteğiyle, Ankara'ya şampiyonluk kupasını getireceğimize inanıyoruz” açıklamasını yaptı..
İtalya Ligi sonuncusu Snaidero Udine takımında bu sezon; 12.2 sayı ve 6.1 ribaund ortalamalarıyla oynayan Oscar Jose Torres Martinez, 1.96 boyunda ve özellikle gününde olduğunda yüksek yüzdeli dış şutlarıyla dikkat çeken bir isim..

1 yorum:

agopist dedi ki...

Bu transferden ne olur? Bekir'e yazık olur..