BIY AD

26 Nisan 2009 Pazar

Sen Hep Gül e mi Cengiz Abi-2-



Çeşitli sebeplerle tekrardan yayına sokuyoruz bu yazıyı. O sebepleri anlayanlar anladı da önemi yok.

Bu arada şu da Gsbasket.org da Cengiz Karadağ ile ilgili olarak açılmış olan konu.

Sen böyle tatlı tatlı sürekli gül e mi Cengiz ağabeyciğim, yemişim düşmesini, yemişim galibiyetini, yemişimi play-off unu… Sen böyle mutlu ol e mi sürekli?Ona buna hiç aldırma , ayağını kaydırmaya çalışanlara rağmen sen yine de hep böyle herkese iyilik yapmayı düşün e mi? Sana da bu yakışır zaten. Bırak,boşver seninle ilgili kötü şeyler planlayıp basketboldan zerre miktarı anlamayan insanlar konuşsunlar. Görmesinler senin Gerald Fitch'i nasıl mahvettiğini,Traylor denen herifi nasıl rezil ettiğini,'onlar' konuşsunlar bırak. Okuyorsanız ey 'onlar',utanmayın adınızı yazmıyorum buraya .Sağa inat sola inat,hani derler ya alayına inat tuttun bu takımı ligde,üç hafta önce söylenenlerle şimdiki söylenenlerin arasındaki farkı sen hiç düşünme e mi ağabeyciğim? Bırak sen iyi kal...O tepede basketbolu bildiğini iddia eden şeref mahrumları dururken,senin gibi tüm iyilerin üzerine oyunlar oynarken boşver,boşver sen.

Dediğim gibi,bırak sen iyi kal...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

sen niye bukadar savunuyorsun cengiz karadagı oyuncularla bu kadar içli dışlı oldugu için böyle oldu ne olduysa kimseye söz geçiremedi maç içimde yanlış kararlar verdi şimdide takım düştü düşecek hep onun yüzünden

Alperen dedi ki...

@Adsız,

Önce adını yaz da kimsin bilelim. Bunları bildiğine göre camiaya yakın birisisin yahut camiadansın ve beni de tanıyorsun.

Sonrasında da asıl meseleye gelelim:
Oyuncularla içli dışlı idi haklısın,ama kesinlikle dengede idi bu durum ve tüm oyuncular onu hem çok severdi,hem de ondan korkardı. Herkese de çok rahat sözünü geçirirdi.

Maç içerisinde yanlış kararlar vermiştir her antrenör gibi,ama öyle çok ekstra hatalar yapan birisi de değildi.

Dediğim gibi önce bir kim olduğunu öğrenelim,tabii o yürek sende varsa. ;)