BIY AD

27 Kasım 2009 Cuma

Aziz Hoca Sonunda İsyan Etti..

Beşiktaş Cola Turka bayan basketbol takımının deneyimli antrenörü Aziz Akkaya, takımının FIBA Bayanlar Euro Cup maçında Ermenistan temsilcisi Hatis Yerevan'a Akatlar'da 64-87 mağlup olmasının ardından istifa sinyalleri vererek önemli açıklamalarda bulundu..

Akkaya bu mağlubiyet için; "Çok büyük bir ayıp. Beşiktaş tarihine sürülmüş bir leke olduğunu düşünüyorum" derken, ayrıca bu başarısızlığın bir bedeli olması gerektiğini kaydetti..

Kulüp yöneticileriyle konu hakkında görüşüp o doğrultuda son bir karar alacağını dile getiren Akkaya, yaptığı açıklamada; "Herhalde böylece süremizi de doldurmuş olacağız. Geçen hafta Galatasaray maçını kaybettik. Şimdi de, ilk defa Avrupa kupasında oynayan bir takıma kaybediyorsanız, bunun bir bedeli olması lazım. Bu bedeli de bir şekilde ödeyeceğiz. İstediğimiz takımı kuramıyoruz. Daha iyi bir takım kurmamız lazım ama olmuyor. Şu an kaybettiğimiz çok fazla bir şey yok. Ancak aldığımız sonuçların bir bedeli olması lazım. İstifa etmeyi düşünüyorum. Yöneticilerle oturup, karşılıklı konuşmamız lazım. Ben buraya uzun yıllar emek verdim. Bir takım bu kadar kötü oynuyorsa, bunun bir sebebi vardır. Bugün genç takım olsaydı sahada, daha iyi oynardı." dedi. Bu arada Beşiktaş Cola Turka bayan takımı, Türkiye Bayanlar Basketbol Liginin altıncı hafta mücadelesinde Çankaya Üniversitesi'ni 28 Kasım 2009 Cumartesi günü Akatlar BJK Cola Turka Arena'da konuk edecek. Bu maç öncesinde ise bugün takımla ilgili son bir toplantı yapılacağı tahmin ediliyor..

Hiç yorum yok: