BIY AD

23 Kasım 2009 Pazartesi

Milic'in Fransa Macerası Kısa Sürdü..

Atletik yetenekleri ile bir döneme damgasını vuran efsane Sloven forvet Marko Milic'in, bu sezon transfer olduğu Fransızların Euro League temsilcilerinden Entente Orleans takımından karşılıklı anlaşma sonucunda sözleşmesi feshedilerek ayrıldığı açıklandı..

Bir çoğumuz onu ülkesindeki All-Star karşılaşmasında bir Honda CRX'in üzerinden uçarak yaptığı smaç ile tanımıştık. 1998 yılında ülkemizde Fenerbahçe forması da giyen 33 yaşındaki tecrübeli oyuncu, bu sezon Fransız ekibi Entente Orleans ile 3 Euro League maçına çıkmış ve 3 maçta ortalama 9.1 dakika sahada kalarak; 2.7 sayı (2s: 2/2, s.a: 4/6), 2.0 ribaund ve 0.3 top çalma ortalamaları yakalamıştı. Fransa Birinci Ligi LNB'de ise Entente Orleans formasıyla 4 maça çıkan deneyimli yıldız, bu maçlarda ortalama 8.5 dakika sahada kalırken; 5.0 sayı (2s: 9/16, 3s: 0/2, s.a: 2/7), 2.0 ribaund, 0.8 asist ve 0.8 top çalma ortalamaları yakalamıştı..

Önümüzdeki hafta içi Euro League karşılaşmasında Efes Pilsen ile mücadele edecek olan Fransız ekibinden böyle anî bir kararla ayrılan Milic'in kariyerine nerede devam edeceği henüz netlik kazanmadı fakat deneyimli oyuncunun başta ülkesindeki takımlar olmak üzere birçok takımdan teklif aldığı da gelen haberler arasında..

Hiç yorum yok: