BIY AD

14 Kasım 2009 Cumartesi

Tutku Dönüş Hazırlığında..

Bu hafta basketbol gündemimiz zirvedeki iki mücadeleye odaklanmışken önemli bir ayrıntıyı göz ardı etmemek istedim. Türk Telekom'un milli takımda olabilecek kapasite olan ama "bazı sebeplerden" dolayı milli takımda bir türlü göremediğimiz tecrübeli guardı ve ikinci kaptanı olan Tutku Açık, yaklaşık 6 aylık sakatlık döneminin ardından takımının 14 Kasım Cumartesi günü saat 16:00'da Aliağa Petkim ile Ankara Atatürk Spor Salonu'nda oynayacağı 5. hafta mücadelesinde tekrar sahalara dönüş yapacak..

Kulübün resmi sitesine açıklamalar yapan deneyimli oyuncu, geçtiğimiz hafta Beşiktaş Cola Turka karşısında alınan farklı mağlubiyetin ardından yeniden çıkışa geçmek adına Aliağa Petkim karşılaşmasının önemini vurgularken; “Yenilmek önemli değil ama biz çok kötü oynadık. Bunu kabullenemedik. Sahamızda taraftarlarımızla kenetlenerek alacağımız güzel bir galibiyet moralimizi düzeltecektir. Lig uzun bir maraton. Önemli olan sonunu iyi getirebilmek. Evimizde hiç kaybetmeden hedeflerimize bir bir ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

Sakatlığı yüzünden tam 6 aydır potalardan uzak kaldığını ve çok sıkıntılı günler geçirdiğini de sözlerine ekleyen tecrübeli isim; “Daha tam hazır değilim ama bol bol çalışıp maç oynadıkça, forma girecek ve daha yararlı olacağım” diyerek sözlerini tamamladı..

Hiç yorum yok: