BIY AD

16 Kasım 2009 Pazartesi

Adnan Polat Özür Dile(!)


İşte bütün olayların sebebi olan kadın. Olayları çıkaran hep erkekler diye bilinir ama arada böyle bayanlar da çıkabiliyor. 8000 den fazla kişinin olduğu bir salonda sen toplumu tahrik edecek hareketler yaparsan sonuçlarına katlanırsın. Etki-tepki meselesi, rüzgar eken fırtına biçer derler.
Bu güne kadar Ayhan Şahenk'te oynanan maçlarda yaşananları hepimiz biliyoruz. Oyuncuların başlarına atılan paralar, su şişeleri, koltuklar, Mirsat'ın, Rasim'in yaptığı hareketler, yayıncı kuruluşun insanın gözüne sokarcasına göstermesine rağmen, 1-2 milyardan fazla ceza verilmeyen kulüp, "seyirci çıkmazsa biz sahaya dönmüyoruz" gibi densiz bir açıklama yapabiliyor. Bunca zaman aynı salonda her türlü çirkefliğe rağmen sahaya çıkan, aslanlar gibi mücadelesini gösteren takımlar ahmak mı idi? Bu adamların her türlü spor müsabakasında yaptığı hep aynı, Kadıköy'de kaleciye(Mondragon) ses bombası atılır, teknik direktörün (Gerets) alnı yarılır, oyuncuların hemen hemen hepsine çeşitli maddeler atılır, yumurta, şişe, para, bayrak sopası, telefon vb. koskoca lazer makinesiyle ışık tutulur, buna rağmen kalkıp "maddeleri atanlar Galatasaray'ın kendi seyircisi" gibi saçma iddalar ortaya atarlar. Maç başından sonuna kadar her türlü çirkefliği yaparlar sonra suçu bize atıp cezayı bize yıkarlar. Açıklanacak cezalardan sonra federasyonun ne kadar taraflı olduğunu bir kez daha tüm Türkiye görmüş olacak.

Şimdi bu zihniyet kalkıp hangi yüzle Adnan Polat'tan özür bekliyor?

Geçen seneki Efes Pilsen faciasını yaşatanlar hangi yüzle Adnan Polat'tan özür bekliyor?

Halil İbrahim

4 yorum:

mischa dedi ki...

Helal olsun...Bu olayların 10 katını yapanlar hangi yüzle "basketbolun kara gecesi" diyebiliyorlar.

Adsız dedi ki...

Evet taraflı bloglar mevcut, fakat bukadarda basit olmamalı. Türkiyenin bu iki kulübünün müsabakaları hep zorlu ve ateşli geçmiştir. Olayı başlatmak bir parmak hareketi kadar kolay ise, senin tribüne hiç gitmediğin belli arkadaşım. Bunu yayınlamayacağından adım gibi eminim fakat bana senin okuman yeterli. Her önüne gelen blog açarsa sataşmakta bukadar ucuz ve kolay olur.

Kadıköy'de de durum aynı, SamiYen'de de, İnönü'de de...

Eğer istediğin sadece en haklı GS dedirtmek ise bunu bu şekilde başarsan ne olur, başarmasan ne olur. Evet ben sana söyliyim ozaman. GS haklı FB'li parmak işareti yapan abla haksız.

Alperen dedi ki...

@Adsız,

İsminizi yazabilseydiniz keşke, ama blogumuzun devamlı takipçilerinden olmadığınız belli.

Yazının içeriğine bakmadan, küfür ve hakaret gözüme çarpmadığı müddetçe her yorumu yayımlarım; merak edilmesin bu konu.

Bunun yanında bizim blogumuzda her türlü görüşe yer verilir. Bir sonraki yazıya bakmanız, yahut Türk Basketbolu Artık Sarhoş isimli yazıyı okumanız yeterli. Örnekleri çoğaltmak istemiyorum, lüzumsuz bir uğraşı olacak.

Sana tavsiyem, bilmediğin konular hakkında çok fazla yorum yapmaman.

Saygı ile...

Jordan dedi ki...

O bayan hakkında FB zaten usc duyurusunda bulunmus. TV'de soylenene gore gecen yıl ki play off serisinde olaylı macın bas mimarı imis. Ayrıca merak edilmesin bu blogda yazı yazan herkes basketbol maclarını kovalayan insanlar.