BIY AD

19 Kasım 2009 Perşembe

Işıl'dan 4 Aylık Ara..

Galatasaray'ın ve bayan basketbolunun önemli yıldızlarından olan Işıl Alben'in, geçirdiği operasyon sonrasında yaklaşık 4 ay süre ile parkelerden uzak kalacağı açıklandı..

Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada; Bakırköy Acıbadem Hastanesi’nde sol dizinden ameliyat geçiren tecrübeli oyuncunun; menisküsünün dikildiği ve ön çapraz bağlarını kuvvetlendirme operasyonu yapıldığı bildirildi. Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz sezon sonunda sakatlık yaşayan başarılı oyuncu bu sezon başında yeniden sahalara dönmüş fakat takımının Letonya deplasmanında TTT Riga ile oynadığı karşılaşmada bu sakatlığı yeniden nüksetmişti..

Bu arada haftasonu Akatlar Beşiktaş Cola Turka Arena'da Galatasaray'ı konuk edecek olan Beşiktaş Cola Turka'da ise Fransız guard Lucie Melek Bouthors geçirdiği operasyon sonrasında yaklaşık 3 hafta parkelerden uzak kalacağı için görev yapamayacak. Derbi öncesinde iki takımında guard rotasyonundan önemli isimlerin yer alamayacak olması, iki taraf adına da karşılaşmayı daha da zor kılacak bir etken olarak görünüyor..

1 yorum:

Jordan dedi ki...

önceki sakatlıgı tam gecmeden baslamasının nedenidir tekrar sakatlanması. yazık ediyor kendine. evet gs'yi cok sevdigi icin yapıyor ama kendini de bitiricek.