BIY AD

15 Mayıs 2009 Cuma

Garanti NBA Skills Challenge


Kendini gösterebilmek, her zaman da mümkün olmayan birşey bu. Birçok gencimizden "Bana bir fırsat verilse var ya, uçarım da kaçarım da, şöyle olur böyle olur... " gibisinden ifadeler duymamız mümkün. Elinize bir fırsat geçerse şayet iyi değerlendirmeniz gerekli, çünkü kaçan balık büyük oluyor her zaman.


Öte yandan Garanti de Türk Basketbolu'na ciddi manada destek olan önemli bir kurum. Gerek Milli Takımlarımıza sponsor olarak verdikleri destek, gerekse çeşitli organizasyonlarla beraber ülkede oluşturdukları sinerji basketbolumuza önemli katkı sağlıyor.


Garanti dedik ya hani, işte bu Garanti yukarıdaki fırsat isteyen çocuklarımızla alakalı olarak da bir organizasyon düzenliyormuş şimdi. Ciddi manada önemli bir fırsat bu sizin için ey uçuşa ve kaçışa hazır bekleyen 13-18 yaş arası gençler. Ne yapmanız gerektiğini merak ettiniz sanırım,heyecanlandınız di mi bir an? Açalım öyleyse biraz daha... :)


Basketbolla alakalı olarak yeteneklerinizi sergileyeceksiniz, bunu vidyoya alıp www.nba-garanti.com adresine göndereceksiniz. Bu kadar basit artık. Bir şart var,vidyo iki dakikayı geçmeyecek. Kendinizi iyi göstermeye bakın o iki dakikada. Topuğunuzla topa vurun ve topu panyaya çarptırın,sonra kapıp smaçlayın mesela, ya da iki dakikada Jason Kapano'yu kıskandıracak kadar üçlük atın orası size kalmış. Ama siz katılın bu işe, herhangi bir başarı elde edemeseniz dahi sosyalleşmeniz açısından önemli bir organizasyon bu bana kalırsa.


Vidyolar ziyaretçilerin oylamasına göre ilk aşamaya seçilecek, en yüksek oyu alan 100 vidyodan 30 u uzman jüri tarafından seçilecek. Jüri üyelerinin seçmiş olduğu 30 kişilik grup 19-21 Haziran'da Darüşşafaka'da düzenlenecek olan NBA Skills Challenge kampına götürülecek. Burada da internet ve televizyon gibi aletlerde ağzı açık vaziyette seyrettikleri NBA koçları ve oyuncuları ile beraber olma fırsatı yakalayacaklar. Ağzımın suyu aktı desem yeridir ha... Ama durun daha bitmedi, bu gençlerden kendisini o devasa zat-ı muhteremlere beğendirebilen 4 tanesi Orlando'ya kampa götürülecek ağustosta. Sonra da ne kapılar ne kapılar açılır,ha?


Vidyoyla falan uğraşamam,ben beceremem o işleri diyorsanız da 16-17 Mayıs'da İstanbul Caddebostan'da, 23-24 Mayıs'da da İzmir Bostanlı da Streetfilming etkinliğine davet ediyor sizi Garanti. İstanbul'daki organizasyonda 16 Mayıs'da saat 15'de Pegasus(Harun Erdenay), 17 Mayıs'da saat 17'de ise Pota'nın Perileri'nin kaptanı Nevriye Yılmaz olacakmış ayrıca.

Bu organizasyonla alakalı daha detaylı bilgi almak istiyorsanız sürekli ziyaret ettiğiniz sosyal platformlarda da yer alıyor organizasyon,bildirelim:


http://tr.netlog.com/garantinba

http://www.myspace.com/garantinba

http://www.facebook.com/pages/Garanti-Skills-Challenge

http://garantinba.hi5.com/

http://www.dailymotion.com/garantinba


E uçun da görelim o zaman... ;)

Hiç yorum yok: