BIY AD

7 Mayıs 2009 Perşembe

Pana Taraftarlarını Aman Hafife Almayın


Olympiakos'un uzunu Gianni Bourouusis'in facebook hesabı Panathinaikos taraftarlarınca hacklenmiş, haberde bu olayı anlatacağız ama öncelikle bu adamın isminden bahsedelim,çok farklı şekillerde yazılıyor çünkü. Ioannis,Yiannis ve Giannis şeklinde yazılabili ismi. Allah'tan soy ismi noktasında problem yok,sadece Bourousis... :)


17 Kasım 1983 doğumlu Yunan oyuncu Euroleauge Final-Four'unda oynadıkları Panathinaikos maçından sonra Panathinaikos taraftarları ile tartışmıştı. The Hoop sitesinin haberine göre bu tartışmanın hemen arkasından Bourusis'in facebook hesabını ele geçiren Pao'lu taraftarlar Panathinaikos kulübünü öven yazılar yazmış. Herkesi hayrete düşüren bu olayın üzerinden bir gün geçtiğinde bunun bir eylem olduğunu belirten Panathinaikos taraftarları,kendilerini hafife almanın ne kadar yanlış bir davranış olduğunu cümle aleme kanıtlamış oldu. Güzel eylem valla baba,düşünsenize Hüseyin Beşok'un facebook hesabında en büyük Fener yazdığını,ne olay olur ama... :)

1 yorum:

H.Furkan Küçükbezirci dedi ki...

Benim için hiç sorun değil.Çünkü bu adam yunan bizlere karşı da kini var.Son zamanlarda Facebook ta aldığım en mutlu haberlerden birisi.Hackleyenlerin eline sağlık...