BIY AD

20 Mayıs 2009 Çarşamba

Türk Telekom da Yarı Finalde..

Beko Basketbol Ligi Play-Off Çeyrek Final serisi üçüncü maçında Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni deplasmanda 90-98 ile geçen Türk Telekom, seride durumu 3-1 yaparak yarı finale yükseldi ve Fenerbahçe Ülker'in yarı finaldeki rakibi oldu..

Forma giydiği 28 dakikalık bölümde 31 sayı kaydeden Boşnak oyuncu Kenan Bajramovic, Ankara ekibine galibiyeti getiren en önemli isim olurken, Türk Telekom adına bu maçta süre alan 11 oyuncu da sayı üretti.. Ev sahibi ekipte sadece 7 oyuncu forma giyerken, Eddie Basden ve Lester Mc Calebb ikilisi 40 dakika boyunca hiç oyundan çıkmayarak mücadeleyi tamamladılar.. Bu arada konuk ekipte; Serkan Erdoğan 13, Khalid El-Amin 12, Ervin Dudley'de 11 sayı ile skorda öne çıkan diğer isimler oldular. Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde ise; 6/8 üç sayılık isabetiyle oynayan İnanç Koç kaydettiği 24 sayıyla takımının en skorer ismi oldu. Eddie Basden 20, Nedim Yücel 16, Christopher Lofton'da 15 sayı ile karşılaşmayı tamamladılar..

Bu arada normal sezonda birbirlerine karşı birer galibiyet alan Türk Telekom ile Fenerbahçe Ülker arasındaki yarı final serisi 0-0 eşitlikle başlayacak. Normal sezon sıralamasında rakibine göre daha üst sırada yer alan Türk Telekom, bu seride saha avantajına sahip olan taraf olacak..

Hiç yorum yok: