BIY AD

18 Mayıs 2009 Pazartesi

Güneyden Esen Play-Off Rüzgarı


Dün Akdeniz'de oynanan maçlar sonucunda Fenerbahçe Ülker final vizesi alırken, Türk Telekom-Mersin Büyükşehir Belediyesi serisinin seyri değişti. Fenerbahçe Ülker genel manada rahat bir galibiyet alıp yoluna devam etti. Antalya'nın ara-sıra geri gelmeye yönelik çabaları olsa da Fenerbahçe Ülker bu ataklara verdiği karşılıklarla seriyi aldı götürdü. Mirsad'ın oyunun her alanına katkı yapan güzel bir oyunu vardı. Antalya cephesinde ise yabancılara yerliler eşlik edemeyince erken veda ettiler lige, en azından seriye erken veda ettiler.

Mersin Büyükşehir Belediyesi ise mükemmel bir taraftar desteğiyle birlikte Türk Telekom'u mağlup etmeyi başardı. Rahatça alacakları maçı uzattılar önce, 4 dakikada 15 sayılık farkı kapattırdılar. Sonra da uzatmada galibiyeti kolaya almışlarken işi yine son topa bıraktılar. Elenmenin eşiğinden döndüler. Umarım önümüzdeki maçı da alırlar ve bu güzel serinin 5. maça uzamasını sağlarlar.

Son olarak bir detay,Türk Telekom'un üç oyun kurucusu Tutku,El-Amin ve Blakney 16 da 2 ile toplam da 6 sayı kaydedebilmişler. Eddie Basden da 45 dakika boyunca hiç oyundan çıkmamış. Aldınız sanırım mesajı... :)

Hiç yorum yok: