BIY AD

6 Mayıs 2009 Çarşamba

Mali Krizin Etkilediği Galatasaray Cafe Crown


Galatasaray Cafe Crownlu oyuncular üç aydır paralarını alamadıkları gerekçesiyle idmana çıkmamış. Fena da yapmamışlar hani,üç aydır alacaklarınızı size patronunuz vermese siz de isyan edersiniz doğal olarak. Bu sezon için 10 Milyon Dolarlık bir bütçesi vardı Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nın, 5'i sponsordan 5'i kulüpten olmak üzere. Sponsordan gelen para tam olarak gelmiş,problem yokmuş da mali kriz kulübü fena etkilemiş. Hal böyle olunca da şimdi paralar ödenemiyormuş. Oyuncuların hak ettiklerini(!) alamadığına dair bilgiler sürekli geliyordu da,bu durum yüz senelik takımın prestijini sarsan bir gelişme oldu.
Takımın içinde bulunduğu durumdan haberdarız,her kulüpte yaşanabilir bu gibi gelişmeler kabulümüz. Bu noktada bir soru sormak istiyorum değerli Galatasaray Cafe Crown'u yönetenlere, takımı kimin yönettiğini de bilmiyoruz ya; neyse... Madem üç aydır bir kriz var ortada,siz niye tutar da bu kriz döneminin içerisinde koç istememesine gidip aşırı derecede yüksek maliyetli ve bir o kadar da problemli Q.Hosley'i transfer edersiniz? Cevap belli aslında da biz susalım. Siz anladınız sanırım...
Ayrıca gayet iyi bir şekilde giden takım bir anda neden tökezledi sorusuna da kesin bir yanıt oldu bu idmana çıkmama meselesi.

Hiç yorum yok: